3 kg mindre

.. nu är det helg, ja kan ju inte säga äntligen för har ju inte längtar direkt, för nu slösas varjenda dag på att vara sjuk eftersom vi har lov nu, dessutom har jag gått ner 3-4 kilo det här veckan, ganska mycket tycker jag! och nej jag är inte en sån person som tycker synd om mig själv att jag tycker jag är tjock eller går runt och skryter för att jag inte tycker det heller!

16 feb


idag firade jag och rickard årsdag:)
vad ska man säga, kunde varit bättre, har varit as sjuk och har feber så vi har inte gjort någonting idag, medan jag sitter här kikar rickard på scary movie, jag mår konstigt i magen typ som när man är bakis och magen bara fräter, kan ju typ inte äta någonting så kanske är derför men får den här dåliga bakiskänslan :s vi får fira våran årsdag i helgen kanske ist:) men fick bland annat den här rosen av honom:) jag skulle dock ha gett honom en snygg tröja som skulle kommit förra veckan men har ju inte kommit än. menmen, bättre sent än aldrig;)


Nikon d40

är nu min nya älskling:))))

för trångt.

fick det svaret när jag frågade om jag kunde få praktik på ett ställe, hah!
som sakt, jag letar fortfarande, men ah, ger inte upp :)
har kommit på några ställen jag tror skulle vara roligt, men får väl se hur det blir med det, har ju haft logom tur med detta;D

vad ska man ha för rubrik på allt?

... hatar rubriker.... men iaf, har sakt att jag ska köpa en systemkamera hur länge som helst, MEN KAN ALDRIG BESTÄMMA MIG. ska inte vara kräsen längre, så har nu 10 kameror på en lista jag ska kolla igenom och välja sen:) ska först kika hur mycket pengar jag har kvar på kontot eftersom jag följde med catta till stan i lördags (A). iaf i lördags så åkte jag och catta till ida som fyllde 20 och festa till det lite grann:) HUR KUL SOM HELST. bra fest kan jag lova, riktigt nice!!!
Varnar känsliga läsare för bilden nedanför!
tyvärr så är inte Divna, Simon och Ida med på bilden!!!

Jobbiga fredag!

kan ju tillägga att jag fortfarande är sjuk, tänkte att jag skulle gått i skolan idag men försov mig först sen när jag väl kommer till skolan så mår jag inge bra (Y) åkte hem och käkade och mådde sen lite bättre, tvättade bilen så derför fick jag ha den ikväll det är ju lite plus, så ska vara lite snäll mot några tjejer och vara chaffis till dom inatt, vet inte om det är riktigt smart för vill hänga med marie imorgon på loppis men får se, och nu är klockan 18:48 och är redan sjukt seg.....
aja, men ska lana lite ikväll så jag håller mig vaken,

btw så hatar jag att vara sjuk, idag till exempel hade jag velat hänga med jessie och frida till medley och simma relaxa sola och spela bowling, men neeej. inte för linda, detta suger.. hade varit kul menmne, inte sista gången kanske:) så blir det ju bodaborg på lovet, det längtas var hundra år sen man var där men då var det bara jag och catta så kunde dock inte göra så mycket, jaja nu har jag as tråkigt, ska hämta en full bror nu iaf ha en bra kväll ni andra:)